Veelgestelde vragen

Verzending & Levertijd

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Na goedkeuring van de digitale proef worden bedrukte artikelen normaal gesproken binnen 8 tot 10 werkdagen verstuurd, uitzonderingen daargelaten. Bij iedere bestelling ontvangt u een definitieve orderbevestiging waar ook de verzenddatum op staat vermeld. Alle productie- en levertijden zijn gebaseerd op zo snel als mogelijk is.

Mochten we op welke redenen dan ook niet kunnen leveren op de afgegeven datum, dan nemen we contact met u op. Toppoint geeft alleen geschatte levertijden af. Toppoint is niet aansprakelijk als uw dealer andere levertijden en condities hanteert.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?
De verzendtijd bedraagt standaard 1 tot 2 werkdagen naar één adres binnen de Benelux. Verzending in de Benelux gebeurt met UPS, Dachser, PostNL of DHL. Wanneer er Express levering mogelijk is, kunt u dit aangeven bij de bestelling of in uw order.

Wat zijn de bezorgkosten?
Toppoint levert 'af fabriek'. De kosten zijn afhankelijk van het volume, de orderwaarde en het afleveradres. Vanaf een bepaalde orderwaarde hanteert Toppoint geen verzendkosten. De verzendkosten worden aangegeven op de offerte en orderbevestiging.

Kan ik mijn bestelling(en) volgen?
Zodra uw order is verzonden, ontvangt u automatisch een e-mail met de track en trace gegevens.

In welke landen is bezorging mogelijk?
Bezorging is mogelijk in alle landen die onder de Europese Unie (EU) vallen.